Flisebelægning, støttemur eller stentrappe

Vi har mange års erfaring med sten og fliser

Ønsker du at få en ny flisebelægning eller stentrappe i haven? Hos Have- og Skovservice er vi eksperter i fliser og sten. Vi lægger belægninger for private og erhverv, og vi lægger også gerne en belægning for dig. Vi har mange års erfaring med have og anlæg, og derfor kan du se frem til et smukt og solidt belægningsarbejde, som du kan glæde dig over i mange år.

Få en stentrappe ved døren eller en halvrund terrasse

Vi tilbyder lægning af fliser i haven, hvis du ønsker en ny eller større terrasse. Det kan også være i din indkørsel. Derudover kan vi bygge en udendørs stentrappe til entredøren eller terrassen. Vi laver også gerne en støttemur.

Der er mange muligheder med sten og fliser, og vi hjælper gerne med råd og vejledning. Du kan for eksempel vælge en mere traditionel flisebelægning i indkørslen eller på terrassen, men du kan også vælge granitsten, brosten eller chaussésten med videre.

Du kan i det hele taget vælge imellem et væld af former, materialer og mønstre. Måske skal terrassen være halvrund. Måske vil du kombinere to eller tre forskellige belægningssten med hinanden i indkørslen. Eller måske vil du kombinere terrassen med en støttemur.

Få et tilbud på en sten- eller flisebelægning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker en snak eller et besøg. Vi kommer gerne med ideer, mens vi fortæller om de mange muligheder. Vi fortæller også gerne mere om materialer og priser. Uanset om du ønsker en stentrappe, en flisebelægning eller noget helt tredje, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud med en god m2 pris.

Kontakt os i dag​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Vil du se mere af vores arbejde?

Så er du hjertelig velkommen til at klikke ind og se vores fine referencer eller kigget mere rundt på hjemmesiden.

Like os på Facebook​

Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde. Så smut ind og like vores side så du kan følge med, se vores tidligere arbejde og læse vores flotte anmeldelser.

​Have- Og Skovservice V/ Brian Terp​

Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.

CVR: 35623574

Kontakt

Sønderballevej 28​, ​6230 Rødekro