Haveanlæg – vi anlægger grønne områder

Vi skaber smukke og indbydende haver

Drømmer du om at få et flot haveanlæg? Hos Have- og Skovservice har vi stor viden og indsigt inden for anlægning og vedligeholdelse af haver, og vi opfylder gerne alle dine drømme.

Vi anlægger og vedligeholder grønne områder for private og erhverv, og vores mangeårige erfaring er din sikkerhed for, at du kan se frem til en indbydende have med smukke belægninger.

Vi anlægger alt fra græsplæner til belægninger

Vi skaber alle typer haveanlæg i alle størrelser. Først og fremmest laver vi græsplæner, planter blomster og anlægger træer med videre. Vi tilbyder også topkapning og træfældning, hvis træerne står i vejen, eller hvis trækronerne er for store.

Vi tilbyder samtidig alle former for brolægning, ligesom vi bygger stentrapper og støttemure med videre. Vi arbejder med granit og med sten samt med betonfliser. Desuden anlægger vi haver med vand i alle afskygninger.

Firmaet drives af Brian Terp Christensen, der er uddannet som skov- og landskabsfagtekniker, og derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning. Dermed kan vi hjælpe med at realisere alle dine ideer og drømmer. Vi kan også hjælpe, selvom du slet ikke har gjort dig andre tanker end dine ønsker om en ny og anderledes have.

Kontakt os for at få en snak om haveanlæg

Du er velkommen til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at renovere, omlægge eller anlægge haveanlæg. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på haven, det grønne område eller den tomme grund. Vi tager også gerne en snak om alt fra belægningssten til græs og beplantning samt om priser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt os i dag​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Vil du se mere af vores arbejde?

Så er du hjertelig velkommen til at klikke ind og se vores fine referencer eller kigget mere rundt på hjemmesiden.

Like os på Facebook​

Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde. Så smut ind og like vores side så du kan følge med, se vores tidligere arbejde og læse vores flotte anmeldelser.

​Have- Og Skovservice V/ Brian Terp​

Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.

CVR: 35623574

Kontakt

Sønderballevej 28​, ​6230 Rødekro