Jagt- og vildtpleje på ejendomme og naturområder

Ønsker du professionel hjælp med jagt- og vildtpleje? Hos Have- og Skovservice har vi specialiseret os natur og miljø, herunder at forbedre jagtmulighederne på ejendomme og at forhindre bespisning af beplantningen. 

Vi udfører forskellige former for naturpleje for både private og erhverv – og det kan være alt fra mindre ejendomme til større naturområder.

Holder bestanden nede for at minimere skaderne

Vi udfører især jagt- og vildtpleje for kunder, som har problemer med vildt, der bider beplantningen ned. Vi kan bl.a. holde bestanden nede i henhold til jagtloven for dermed at minimere skaderne på træer og anden beplantning. Hovedparten af vores arbejder består i at skabe vildtager og regulering af skadevoldende vildt. 

Vi har adskillige års erfaring med alt fra have- og skovservice til vildt- og naturpleje. Firmaet ejes og drives af Brian Terp Christensen, der er uddannet skov- og landskabsfagtekniker. Dermed kan du være sikker på, at vi tilgår opgaverne sikkert og professionelt.

Få et uforpligtende tilbud på jagt- og vildtpleje

Du er meget velkommen til at få mere information om jagt- og vildtpleje og om, hvad vi tilbyder. Vi tager gerne en snak, hvorpå vi kan komme med løsningsforslag og et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe på telefon 26 22 88 63 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail brian@haveogskovservice.dk.​

Kontakt os i dag​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Vil du se mere af vores arbejde?

Så er du hjertelig velkommen til at klikke ind og se vores fine referencer eller kigget mere rundt på hjemmesiden.

Like os på Facebook​

Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde. Så smut ind og like vores side så du kan følge med, se vores tidligere arbejde og læse vores flotte anmeldelser.

​Have- Og Skovservice V/ Brian Terp​

Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.

CVR: 35623574

Kontakt

Sønderballevej 28​, ​6230 Rødekro