Skoventreprenør til skov- og haveservice

Vi fjerner vanskelige træer sikkert og effektivt

Leder du efter en skoventreprenør? Hos Have- og Skovservice har vi specialiseret os i træfældning, topkapning og beskæring samt haveservice hos private og erhverv.

Virksomheden drives af Brian Terp Christensen, der er uddannet som skov- og landskabsfagtekniker, og derfor har vi også kompetencer til at fjerne vanskelige træer sikkert og effektivt.

Vi anvender lastbilkran med skærehoved til beskæring

Vi tilbyder blandt andet træfældning, topkapning og træbeskæring. Vi har en lastbilkran med skærehoved, således vi kan beskære stammer og grene på vanskeligt tilgængelige områder af et træ.

Vi har mange års erfaring som skoventreprenør og har derfor stor erfaring med at fjerne vanskelige træer, som for eksempel hænger ind over el-ledninger, huse og veje. Det kan også være imellem andre træer.

Samtidig har vi store kompetencer med at udpege svækkede og syge træer, som udgør eller kan udgøre en sikkerhedsrisiko for mennesker og dyr.

Derudover tilbyder vi rodfræsning og stubfræsning samt alle former for vedligeholdelse og anlægning af haver, herunder belægningsarbejde.

Få et uforpligtende tilbud fra din skoventreprenør

Kontakt os gerne for at få en snak om, hvad vi som skoventreprenør kan hjælpe med. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at give professionel rådgivning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede skov- eller haveservice.

Kontakt os i dag​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Vil du se mere af vores arbejde?

Så er du hjertelig velkommen til at klikke ind og se vores fine referencer eller kigget mere rundt på hjemmesiden.

Like os på Facebook​

Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde. Så smut ind og like vores side så du kan følge med, se vores tidligere arbejde og læse vores flotte anmeldelser.

​Have- Og Skovservice V/ Brian Terp​

Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.

CVR: 35623574

Kontakt

Sønderballevej 28​, ​6230 Rødekro