Slagleklipning af græs og krat med robot

​Har du brug for professionel slagleklipning? Hos Have- og Skovservice har vi stor ekspertise med alt fra græsslåning til slagklipning af alle former for græs og krat med videre for private og erhverv. Vi benytter en robot, som kan køre under næsten alle forhold.

Robotten kan køre i næsten al slags terræn

Robotten, vi benytter til slagleklipning, er udstyret med bælter, så den kan køre på mudret og fugtig jord. Desuden kan den køre på hældninger, der er op til 50 grader.

Benyttes især på grønne områder, som er groet til med bl.a. græs og krat. Den er så kraftig, at den kan køre et brombærkrat ned. Slagklipperen starter i 12 centimeters højde, og den kan slå ned til en højde på 3 centimeter.

Vi har mange års erfaring med have- og skovarbejde. Vi arbejder altid professionelt og sikkert, og det gælder både i private haver og på store offentlige arealer. Firmaet drives af Brian Terp Christensen, der er uddannet som skov- og landskabsfagtekniker, og derfor kan du være sikker på, at vi udfører et kompetent havearbejde.

Kontakt os for at få et tilbud på slagklipning

Du er velkommen til at høre mere om os, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på slagleklipning. Du kan ringe til os på telefon 26 22 88 63 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail brian@haveogskovservice.dk.

Kontakt os i dag​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Vil du se mere af vores arbejde?

Så er du hjertelig velkommen til at klikke ind og se vores fine referencer eller kigget mere rundt på hjemmesiden.

Like os på Facebook​

Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde. Så smut ind og like vores side så du kan følge med, se vores tidligere arbejde og læse vores flotte anmeldelser.

​Have- Og Skovservice V/ Brian Terp​

Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.

CVR: 35623574

Kontakt

Sønderballevej 28​, ​6230 Rødekro