Stormfaldsoparbejdelse af træer, grene og skove

Har du brug for stormfaldsoparbejdelse? Hos Have- og Skovservice har vi mange års erfaring med at oparbejde stormfældede træer og skove for private og erhverv, herunder forsikringsselskaber. Det kan være alt fra en enkelt gren til adskillige træer.

Klarer alt fra væltede træer til nedfaldne grene

Vi har specialiseret os i stormfaldsoparbejdelse, og det kan være større skovområder, men det kan også være en eller flere grene, som er blæst ned i en have i forbindelse med en storm.

En opgave kan f.eks. bestå af et træ, som er væltet, eller en trækrone, som er faldet ned. I visse tilfælde er træet måske væltet ind i et hus eller lignende. Vi kan desuden udpege svækkede og syge træer, som udgør en sikkerhedsrisiko.​

Vi har stor ekspertise med træfældning, topkapning og beskæring samt med stormfald. Derfor arbejder vi både professionelt og sikkert, når vi har en opgave med store træer. Firmaet drives af Brian Terp Christensen, der er uddannet skov- og landskabsfagtekniker – og desuden har taget flere kurser inden for stormfald.

Få et uforpligtende tilbud på stormfaldsoparbejdelse

Kontakt os gerne for at få mere at vide. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud eller et overslag på stormfaldsoparbejdelse. Du kan ringe på telefon 26 22 88 63 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail brian@haveogskovservice.dk.​

Kontakt os i dag​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Vil du se mere af vores arbejde?

Så er du hjertelig velkommen til at klikke ind og se vores fine referencer eller kigget mere rundt på hjemmesiden.

Like os på Facebook​

Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde. Så smut ind og like vores side så du kan følge med, se vores tidligere arbejde og læse vores flotte anmeldelser.

​Have- Og Skovservice V/ Brian Terp​

Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.

CVR: 35623574

Kontakt

Sønderballevej 28​, ​6230 Rødekro