Vandløb & Ålepas

Vandløb

Firmaet har siden 2016 arbejdet med vandløbspleje for kommunerne og private lodsejere. Hvor vi har hjulpet med beskæringer/fældning af træer langs vandløbene.

Derudover har vi haft med grødeskæringen og fjernelse af denne at gøre. Hvor “grøden” (planterne) skæres med le eller motoriseret håndle, efter de givne regler og love.

Vores folk har som minimum vandløb 1 kursus, samt vi sender løbene vores teams afsted på udd. Alle holdene i vandløbene består altid af 2 mand, hvor mindst den ene har flere års erfaring med vandløbspleje. 

Ålepas

Vi har siden 2016 haft med Ålepas/passager at gøre, hvor man forsøger at sikre glasålene fri passage igennem vandløbene.

Da glasålene ikke kan vandre på “jorden” ligesom de ældre ål gør. Hjælper vi ynglen op gennem vandløbene hvor der er spærringer som f.eks beton styrt, vandmøller, tubiner osv.

Vi bruger enkamat som materiel, hvor dette rulles til en “pølse”. Samt det bliver syet sammen så glasålene kan vandre op gennem enkamaten.

Vi arbejder sammen med biologer fra dvs kommuner og NS (Naturstyrelsen) og Fiskerikontrollen for at sikre Glasålenes bedste vilkår og mulighed for at kommer op gennem vandløbene. 

Kontakt os i dag​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Så er du hjertelig velkommen til at klikke ind og se vores fine referencer eller kigget mere rundt på hjemmesiden.

Like os på Facebook​

Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde. Så smut ind og like vores side så du kan følge med, se vores tidligere arbejde og læse vores flotte anmeldelser.

Firma

​Have- Og Skovservice V/ Brian Terp

CVR: 35623574

Adresse

Sønderballevej 28​
​6230 Rødekro