Brolægning med sten, fliser og klinker

Vi laver smukke og holdbare belægninger

Overvejer du at få en ny brolægning? Hos Have- og Skovservice lægger vi sten, fliser og klinker for private og erhverv, og vi lægger også gerne en belægning hjemme hos dig. Vi har mange års erfaring inden for faget, og derfor arbejder vi både professionelt og grundigt. Dermed kan du se frem til et smukt og holdbart resultat, som lever op til alle dine forventninger.

Mulighed for at kombinere belægningssten

Der er mange muligheder i forbindelse med brolægning. Det kan være fliser, sten og klinker m.v. Der er også mulighed for at kombinere de forskellige materialer i spændende mønstre. Mange vælger en billig løsning med betonfliser, men granitsten, brosten og chaussésten er også populært. Der er også flere og flere, som vælger klinker.

Vi kan lægge enhver form for belægning, og det kan være i en indkørsel, på en terrasse eller et helt tredje sted. Vi kommer gerne med råd og vejledning, så du vælger nogle belægningssten og eventuelle mønstre, der passer til omgivelserne, herunder huset og haven. Samtidig sikrer vores brolægger et solidt og veludført bærelag og bundopbygning, så brolægningen kan holde i mange år.

Få et uforpligtende tilbud på brolægning

Du er velkommen til at høre meget mere om de mange muligheder i forbindelse med en brolægning, og vi fortæller gerne mere om de mange valgmuligheder og priser. Vi kommer naturligvis gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at lave et uforpligtende tilbud med en fair pris.

Kontakt os i dag​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Vil du se mere af vores arbejde?

Så er du hjertelig velkommen til at klikke ind og se vores fine referencer eller kigget mere rundt på hjemmesiden.

Like os på Facebook​

Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde. Så smut ind og like vores side så du kan følge med, se vores tidligere arbejde og læse vores flotte anmeldelser.

​Have- Og Skovservice V/ Brian Terp​

Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.

CVR: 35623574

Kontakt

Sønderballevej 28​, ​6230 Rødekro