Rodfræsning og stubfræsning af rødder og stubbe

Skal du have udført rodfræsning og stubfræsning? Hos Have- og Skovservice har vi stor ekspertise med alle former for fræsning. Vi fjerner rødder og stubbe for både private og erhverv.

Arbejdet udføres altid professionelt og sikkert

Vi tilbyder alt fra træfældning til rodfræsning og stubfræsning, og vi laver også gerne fræsning af gamle rødder og stubbe, som står i vejen, eller som forhindrer et bygge- og anlægsprojekt.

Vi har mange års erfaring, og vi arbejder både professionelt og sikkert. Brian Terp Christensen, der ejer og driver firmaet, er uddannet skov- og landskabsfagtekniker. Derfor kan du være sikker på en professionel tilgang.

Få et tilbud på rodfræsning og stubfræsning

Kontakt os gerne for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 26 22 88 63, eller du kan skrive til os på e-mail brian@haveogskovservice.dk.

Kontakt os i dag​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så er du velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Så er du hjertelig velkommen til at klikke ind og se vores fine referencer eller kigget mere rundt på hjemmesiden.

Like os på Facebook​

Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde. Så smut ind og like vores side så du kan følge med, se vores tidligere arbejde og læse vores flotte anmeldelser.

Firma

​Have- Og Skovservice V/ Brian Terp

CVR: 35623574

Adresse

Sønderballevej 28​
​6230 Rødekro